Pa sad,
vjerojatno je legitimno mjeriti isplativost neke investicije time koliko je praktično, ali da ovo ne svira zaista dobro mislim da ne bi bilo vrijedno spomena....mislim, uvijek se može neki mp3 player prikopčat na linijski ulaz, pa je to još jeftinije i zauzima još manje mjesta. Al to baš nije to. Ovdje mi se čini da je osnovna prednost niska cijena za postignutu kvalitetu zvuka, uz naravno i neke praktične prednosti - već ima dosta trgovina lossless glazbe (HD tracks, Bandcamp), pa će tako biti moguće doći i do nekih albuma koje je teže/skuplje ili nemoguće nabaviti na mediju.
I da, naravno da možeš kolekciju CD-ova (ili vinila) zripat i onda čuvati u adekvatnim uvjetima, a dnevnu sobu ili slušaonu oslobodit za druge potrebe. Zašto bi bio osuđen čuvati ih u podrumu?
Ja ću, naravno, uz USB audio zadržat i svoj CD player, baš kao i Syss....imam solidno rješenu policu za cca. stotinjak CDova, a ostale ću možda stvarno zripat, i oslobodit prostor za neki komad primjenjene umjetnosti koji će usrećit bolju polovicu (antikni svijećnjak, npr., na kojem svijeću nikad nećemo zapalit.....)