Citiraj:
Autor Don Kihoty
Dakle ako imaš na karoseriju jamstvo 5 godina, nećeš prati i održavati automobil?
|
Ne, nikad neću prati karoseriju automobila. Vjerojatno bih time napravio više štete nego koristi za nju. Redoviti servisi su druga stvar (promjena ulja/filtera/remenica itd...), to se mora mijanjati jer su potrošni dijelovi. Uostalom u korisničkim uputama (automobili) imaš čak napisane i servisne intervale za mijenjanje pojednih dijelova (iako su još možda i ispravni).
Citiraj:
Autor Don Kihoty
Jamstvo je uz normalne uvjete i redovno održavanje.
|
Da, čitao sam user manual, i nigdje ne piše mazanje uljem po gumicama. Čak i piše "Maintenance free"
http://www.corsair.com/~/media/Corsa...ers-041913.pdf
Citiraj:
Autor Don Kihoty
S obzirom na klimu, svi bliže moru zbog soli u zraku će imati ispucane gumice
kroz godinu-dvije bez održavanja.
Kontinentalci će proći bolje, ali također je potrebno održavanje.
|
Nisam siguran u ovu tvrdnju za sol u zraku, moguće da si tu u pravu. Što se održavanja tiče, opet kažem, nigdje u manualu nisam vidio da se treba premazivati uljem, to je dodatni (nepotrebni) trošak.
Citiraj:
Autor Don Kihoty
Ti ćeš možda reklamirati 2-3 puta u tom jamstvenom roku - a meni
će trajati i godinama nakon isteka jamstva.
|
S ovim se slažem, vjerojatno će tebi duže trajati radi toga. Ali ja ću imati opet novo hlađenje, s novom pumpom, koje će trajati duže od tvojeg
Citiraj:
Autor Don Kihoty
Lijenost je bolest.
|
Zavisi kako gledaš na to

Lijenost i je nedostatak volje pojedinca za radom ili trudom za obavljanje aktivnosti. Nekima je čak i stil života