Citiraj:
Autor Lewis
Sorry ako sam negdje previdio ali koje je tocno procedura kako si odradio to ?
Naime dobio sam RMA mail od Corsaira za oba H80i sto imam i kolko sam ja shvatio oni ocekuju da ja rastavim komp, poslajem to njima pa oni onda posalju druge djelove za 2-3 dana ?
Neznam bas da mi je to opcija biti 3-4 dana bez kompa  .
Kolika je uopce garancija u HR na Corsair Hxx coolere (nepise mi na racunu nista u vezi toga a stari su 16 mjeseci) ?
Thx
|
DA, garancija kod nas je 5god. ALI. Ako ide slati (tj. raditi isti proces preko nasih distributera, ne gidne ti 2 tyjedna cekanja..min.). Ja sam reklamirao 3 PUTA ventialtore na H100i. Jer su grozni, lupaju i krče i sve su samo ne tihi. Ko da su im komadici u proizvodnji pali u ležajeve. Ima jaaako puno ekipe sa istim problemom.
Otiso sam na Coraisair forum, tamo imaš desno link RMA. Pratio, ispunio, ukucao serijski broj proizovda. Napisao sam im da sam zadovoljan pumpom i ostalima samo me semtaju pokvareni ventovi. Cekao sam cca 2 dana na odgovor. Poslali nakon 3-ceg dana, doslo reicmo nakon 5 dana sve skupa kod mene doma postarom. Stavio, opet isto. I tako 3 puta ista procedura

Na kraju sam odustao i shvatio da su SVI ventilatori takvi na h100i i nema mi druge nego stavit svoje

Kupio AKASA neke usmjerene i prezadovoljan. Tiši 50%, kompatiblni (radi software od Crosaira sa njima, rade na 450 rpm) i lijepši

E da, imaju live support koji jefakat super(u mom slučaju).
Eto. To je moje iskustvo. Da sam znao, uzeo bi swiftecha
Znaci ako je ventilator problem, oni posalju. A sad, ako je cijeli uređaj, nemam iskustva. Ali garantiram da je duplo brže da ti to odradiš nego recimo dučan iz kojeg si kupio