Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.07.2014., 20:40   #11106
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
Eto mene opet, iz krajnosti u krajnost.
Moj susjed/prijatelj/kolega/šef/šegrt mi nudi astru g, 1.7 dt, 2003 godina, 300Kkm.
20 000kn.
Kilometara ima pun k, ali opet računam ak uzmem neš iz oglasnika da piše 150-200, vjerojatno sam na istome...
Ima par detalja na autu što bi trebalo urediti (prekidač za palit svjetla i prednji desni ležaj zbog senzora za abs što je na njemu, grijače), ali generalno je auto u jako dobrom stanju, iznutra i izvana, nema primjerdbi. Potrošena je koža oko mjenjača i na volanu, al to je razumljivo s obzirom na kilometre. Vozim se često u tom autu, i vjerujem čovjeku, znam da je kod njega auto mažen i pažen. Pitanje je, jel to valja makar maženo i paženo?
Prika mi ima isti, 98k (malo vozi), tio ga nekidan zapalit jer ima samo probleme. E kiler, e grijanje, uvik neki kurac. Mogu zamislit sta je na 300k. E da, auto je za moj pojam pretromo, do 2000RPM je mrtav, a posli toga isto tako. Autoput ~160 je patnja, priko toga nizbrdo (ne znan koliko sat krade, nije GPS), tako da je stvarno za 3k puno. Radije bi uzeo JTD(m) sumnjivih km nego 17 DTi.
Baja 001 je offline   Reply With Quote