View Single Post
Staro 19.08.2005., 12:45   #13
burke
Premium

burke's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
ma sve ću isprobat....testiro sam da imam neku polaznu točku....

napravio sve jučer kak si mi rekao....pa nabacio testiranja...sat vremena sve5.....probam 3Dmark i sve se razleti....skinem drivere...safe mod i tako dalje....stavim drivere isto...pun ekran crtica kockica (ko kda ode ram na kartivi)....skinuo i stavio nekoliko puta, isti rezultat......tu sam počeo sumnjat na napajanje...prebacio sam karticu na solo vod...upiko ju (inače bila je mlaka) i sve pet....sad dali zbog napajanja ili zbog činjenice da sam ju skroz skinu sa struje ili šro se ohladila neznam....onda sam digo samo core (prvo na 350 pa na 330, razlet).....u međuvremenu je cura igrala 3D na nominali sve OK.....e onda je bilo kasno pa sam lego.....danas pokrenem 3D mark na nominalnim vr. cora i mem prvi put zamrzavanje pa pucanje

upravo skidam 3Dmark pa ćemo vidjeti

BTW ....frend je jučer kupio 2komponentno termalno ljepilo ...ja sam ga mislio iskoristit za nakeljit NB pasivni cooler sa Asusice i imam jedan cooler koji mi netreba pa sam ga mislio izrezat i naljepit na ram grafičke....vidjeh da ljudi imaju problema kod skidanja - isčupan čip rama....ima neko iskustva s tim?

sorry- puno pričam pa se nekad zaletim s pisanjem
burke je offline   Reply With Quote