Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.07.2014., 16:45   #11069
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Nisan fan VWG, ali navedena auta su klasu ispod. Dobro odrzavan 19TDI je dan danas bolji od anemicnog Punta koji nece od sebe, da ne govorin ako je klima upaljena. Hyundayi takodjer. Prednost golfa 19tdi jer jebeno moze izdrzat, dijelova ima na svakom koraku kao i mestara koji ga znaju do zadnje vide. Osobno 2000+ auto za 2000€ ce tesko nac da valja, ne trosi i da ima klimu. Ako uzima bolid bez klime moze odma pucat u nogu.
Mda. Zalupi vratima G3 i ne znam recimo clia, punta, whatever mlađeg 6 godina pa ćeš osjetit razliku. Ne možeš mi pričat da je onaj metal o metal zvuk ugodniji u golfu popraćen s tandrkanjem na leru da ti ispune popadaju.

Da TDI motori su super al ajmo redom:
-2000 eura mu kupuje TDI-a recimo 96'(jer je VW precjenjen kod nas). To je 18 godina star turbodizel.
-nitko nikad nije kupio dizela da se vozi do dućana udaljenog 500m.
-nitko u ovoj državi ne održava 20 godina star auto. 10-12 godina možda već nekak da jer se nema za bolje ali stare kršine idu po principu vozi dok se ne raspadne.
-svi TDI redom tog godišta su vozili na ložu jer je bilo zlatno doba kad si se vozio za 3kn. i razjebani su da je to impresivno
-imaju u prosjeku 5 vlasnika
-18 godina stara turbina da je napravljena ne znam kak je za vječna lovišta.
-golf 3 s opremom(klimom) na ovim prostorima je unicorn.

Jel impresivno kaj ti auti dan danas voze na ovim prostorima? Je.
Jel taj auto vrijedi kupit za 2k eura kad isti novci(i manji) kupuju bolje i novije. Go figure...

Dijelova ima za svaki auto jer više ne živimo u jugoslaviji. Čak i da se radi o nećem specifičnom to dolazi kroz par dana.
(osim za subaru)

2k eura mu kupuje auto 2000+ s klimom i nerijetko pol godine registracije. I to zna naletit od prvog vlasnika.
Ne vjeruješ? Prati njuškalo par dana.
Čak i da uzme lošijeg punta 2001 s klimom za nekih 1500-600 eura s ostatkom love promijeni sve kaj treba i zna da ima auto koji ga sigurno neće ostavit na cesti.
A opet ako mu treba dizel onda će bit pametan i uzet nekog bulletproof SDI-a ili renaultov 1.9d. To su motori bez turbine i pizdarija i tandrkat će još 10 godina bez problema.
tech je offline   Reply With Quote