...evo pošto si drugar, dam ti ja svoj bajs sa sve ruksakom da voziš do Adolfovca
EDIT: raporat
elem,
...ničim izazvani, danas se na tunelu sastala 4 havera: Herci, Shoshy, Veky ruža i ja...lagano...usput mi Veky priča kako je njemu na jednom delu jednom ruksak pao u provaliju s desne strane pa je išao po njega...hajd reko danas ima svega...vozimo kad hajmo malko odmorit kod skretanja za Runolist...kad neki balvani namješteni taHman za meračit i u hladu...posjedamo ko na teferiču za 1. Maj...stavim ja ruksak pored sebe na desnu stranu...ćakula kad ono patuljci se okomili na njega i strovali se ranac dole ko raketa cca 10-15-20m. U tom momentu kad je kren'o bio sam od njega cca 8-11,5 cm i samo sam izustio: "o, ne" i pogledom ga ispratio i posle sam skonto da ovo ima i psihološku podlogu šta sve godine donesu sa sobom

Naravno, Veky u par nindža pokreta se spustio i vratio ga nazad čitavoga i hajmo đaci dalje...
lOOgarnica i lagani odmor uz sliku Vuce i Brandoga u L2A i pravac oblačenje na 57icu. Govore oni kao hajde ti prvi...a ja reko pa bolan u subotu sledeću idem na godišnji i samo lagano moram, jerbo sam prošli godišnji proveo u previjanjima rane...obučemo se i mene k'oda je ne'ko sa lanca pustio: gas, kočnica, gaaas, kočnica...2 dropa...cesta...fijuuuu...i dolazimo na onaj dio di je već trava (kopriva) zarasla na onim grbama da se staza više ne vidi, a kako smo u zadnje vreme bacili se na skakanje tih grba...ufatim ja brzine i skočim grbu kad ono bolan nema staze i doletim malko prema zaraslim žarama (koprivama) s desne strane i kad su mene te mesožderke počele da fataju...omotale se oko volana i mislim si ja heto vam točak ionako neznate vozit a ja odo pješke i kreće OTB, lupam levim qadrom u nešto (mislim da je volan), skotrljam se ko kugla za boćanje i počnem urlat da me Shoshy ne pregazi...momci koče...a mene od udarca počinje na tom delu noge temp da pali i reko hajmo samo gaas dok je vruuće...prašina dole...u kanalima prepuštam vodstvo Ruži i Shoshyju, pa opet malko ja dok Shoshy mjerka onaj kicker prvi i heto nas na livadi prije switcheva kad ono Herci u maskirnim bojama...i on OTB na onom kamenu preko kojeg se skače ili kod crvene zemlje, amnezija opet...
...dođemo do asfalta i naravno da skakućemo...čupne i Herci i noga mu sklizne sa pedale i sa pinovima si nabaci malko crvene boje po cjevanici...
Diona, kezovi od uva do uva, mnogo bilo veselo, staza je eXtra i nije presuva ali je dobro imat malko više mesa od iza...ja trenutno imam purgatory kojeg oću da potrošim do kraja iza i nije mi baš držo kako Bog zapoveda, ali i logično.
Trava mesožderka naravno da je mene izabrala, pa šta će sa ove 3 atlete, samo zube lomit...tako da oni sa većim postotkom masnog tkiva od idealnog neka pripaze, sad im je sezona lova
Also, šta je muškarac bez ožiljaka? 0 killed today,

God