Citiraj:
Autor jurbAs
Evo moje ideje iskljuci DHCP stavi sve na staticki IP na kompov IP otvori sve portove za PB i BF iskljuci avast Firewall i sve ostale vidove zastite. Pa javi mislim da te mozda dhcp zeza tj ruter. Probaj isto tako zamjenit ruter ako imas neki rezervni.
|
Ovo sa DHCP ču probati kasnije,moram proguglati kako to napraviti.
Editirao sam post,probao sam več otvarati portove i disejblati Avast,ne znam više šta sve nisam probao pa sam zaboravio napisati.
Router nemam zamjenski za isprobati.
Citiraj:
Autor brodjo
I ja sam primjetio istu stvar od prije nekoliko dana. Veza ne puca, stoji uredno jedno spajanje od 24h, al svakih minutu dvije mi stane slika na 2-3 sekunde. Na net graphu bude samo onako crveni debeli "peak". Imam ovaj novi ZTE od t-coma i vidim da mi pokazuje dosta grešaka na njemu.
CRC Errors (Up/Down) 6/5460
FEC Errors (Up/Down) 6/24274876
HEC Errors (Up/Down) 2/5653
Jel možda do toga problem? IP/dns sam postavio već ručno
|
Isto u BF-u?Svake minute ti šteka kao kod mene u videu?Ajd lakše je kad znam da to nije samo meni

Ovo za te errore mi je njihov tehničar objašnjavao da to mora biti uvijek,a i kad sam gledao to dok je sve valjalo uvijek bude puno tih grešaka.
Ako ti je ono Loss of signal,power,signal,framing sve ok(meni je to sve 0/0 osim CRC,FEC i HEC,kao tebi) onda je to ok.