View Single Post
Staro 01.07.2014., 19:33   #4
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Evo moje ideje iskljuci DHCP stavi sve na staticki IP na kompov IP otvori sve portove za PB i BF iskljuci avast Firewall i sve ostale vidove zastite. Pa javi mislim da te mozda dhcp zeza tj ruter. Probaj isto tako zamjenit ruter ako imas neki rezervni.
Ovo sa DHCP ču probati kasnije,moram proguglati kako to napraviti.
Editirao sam post,probao sam več otvarati portove i disejblati Avast,ne znam više šta sve nisam probao pa sam zaboravio napisati.
Router nemam zamjenski za isprobati.
Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
I ja sam primjetio istu stvar od prije nekoliko dana. Veza ne puca, stoji uredno jedno spajanje od 24h, al svakih minutu dvije mi stane slika na 2-3 sekunde. Na net graphu bude samo onako crveni debeli "peak". Imam ovaj novi ZTE od t-coma i vidim da mi pokazuje dosta grešaka na njemu.
CRC Errors (Up/Down) 6/5460
FEC Errors (Up/Down) 6/24274876
HEC Errors (Up/Down) 2/5653

Jel možda do toga problem? IP/dns sam postavio već ručno
Isto u BF-u?Svake minute ti šteka kao kod mene u videu?Ajd lakše je kad znam da to nije samo meni
Ovo za te errore mi je njihov tehničar objašnjavao da to mora biti uvijek,a i kad sam gledao to dok je sve valjalo uvijek bude puno tih grešaka.
Ako ti je ono Loss of signal,power,signal,framing sve ok(meni je to sve 0/0 osim CRC,FEC i HEC,kao tebi) onda je to ok.
Veki-os je offline   Reply With Quote