View Single Post
Staro 01.07.2014., 17:37   #1
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Problem s online igrama

Otvaram temu pod "Mreže" jer sam na kompu sve živo isprobao i pretpostavljam da je nešto do interneta/mreže.

Problem je da BF3,BF4 i BF4 CTE svake minute stanu na 2-3 sekunde

https://www.youtube.com/watch?v=gBGFq25muco
https://www.youtube.com/watch?v=X2ev1VC_sGA

U drugom videu je BF4 CTE sa network grafom gdje se vidi kao da izgubi vezu na par sekundi.

To se počelo dešavati najednom,prije 3-4 dana.
Na kompu prije tog problema ništa nije čačkano ni instalirano par dana.
Kad je to počelo vratio sam image Windowsa star tjedan dana sa Acronisom ali i dalje je tako štekalo.
Sa hardwerom je sve ok,Metro 2033 i LL vrti bez problema,temperature normalne,kao i u BF(oko 55C CPU i 50C grafička)

Što sam sve probao:

-preskenirao sam oba diska sa Avastom i svim mogučim adware/malware alatima,sve je čisto.

-PB pa sam reinstalirao,update-o,deinstalirao skroz i opet instalirao

-probao sam eneblati win FW(inače je kompletno ugašen,disejblan servis) i u njemu dozvoliti sve živo i neživo za Origin,BF i PB ali opet isto.

-ručno u routeru otvorio portove za BF

-reset routera na tvorničke postavke,enejblanje UPNP-a,disejblanje,opet isto.

-probao dok igram ugasiti Origin i Chrome,disejblat Avast

Pošto stvarno više nemam ideja zvao sam T-com i preko automata kao pokrenuo daljinsku dijagnostiku ali još ništa od toga,valjda moram pričekati.

Gledao sam sa Tcpview što se događa u tih 2-3 sekunde kad igra stane ali ništa se ne crveni i ne mjenja boju,send bytes i recived bytes od BF i PB i dalje idu.

Jučer sam skidao patch za BF4 CTE od 8.5GB,surfao i slušao internet radio cijelo vrijeme,ništa nije zaštekalo,net mi radi najnormalnije.

Što dalje isprobati/testirati?

Komp je pod Moj komp a router je Thomson 782,ISP T-com,samo VOIP i net,nemam MaxTV.

Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 01.07.2014. u 19:34.
Veki-os je offline   Reply With Quote