@Necro Tako je. Ja sam se čak brzo "odljutio" na samog kineza što me prevario, jbg, prevario me i predaleko je da mu skočim na kičmu

Ali od ove domaće tolerancije na ta sranja mi malo dođe slabo.
Licemjerno je vraćati recimo screen protector ili reći da ga nisi dobio, tražiti refund, davati negativan feedback jer je recimo mat, a ne clear, a s druge strane odvagnuti da se ne isplati zajebavat sa povratom višestruko skupljeg mobitela i onda napisat da je super za te pare.
Ono, mob nema GPS, NFC, air gestures i još štošta nabrojano na specifikaciji i to ću nekako progutat jer mi nije bitno, ali mat screen protector ne dolazi u obzir.
DISCLAIMER:
netko je nedavno napisao da je vratio screen protector pa mi se zato pojavila ta priča u glavi, ali molim autora da ne shvati ovo kao osobni napad. Jednostavno mi se pojavila ova konstrukcija u glavi i nema veze sa stvarnim događajima. Priča je fiktivna.
@prileee Ti fulaš poantu. Odma na represiju. Znači samo pozitivno se na ovoj temi smije pisati? Ja se tu i dolazim informirati jer ću vjerojatno opet kupovati kineza, al imam blagi dojam da se ponekad ovdje, a i na drugim forumima na temu kineza daju zakurac informacije ... Oprostite na izrazu.
@Brko Ti se nemaš kaj opravdavat. Da imam konkretnu primjedbu na tebe rekao bih ti otvoreno. Kao što sam rekao onima na CPA forumu pa su me banali

. Kod njih je zabranjeno izrazit negativno mišljenje o kinezu, kao što bi prileee volio da je ovdje.