View Single Post
Staro 01.07.2014., 12:43   #9484
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
100 ljudi 100 ćudi, meni su npr. nedostatak Hrvatskog jezika, nefunkcionalan GPS i loša kamera deal breakeri, bez obzira na cijenu, taman da je đabe.
Mogu bez "dobre" kamere ako je stvarno jeftin uređaj, ali GPS i HR izbornike mora imati.
Ali svatko ima svoju logiku koja može biti nekom drugom neshvatljiva. Na primjer meni je potpuni nonsense da netko kaže da Newman N2 radi super jer po mojim mjerilima radi se o odronu, ali ljudi čak i to kažu.

Iz vlastitog iskustva mogu preporučiti THL T5S ako kupujete uređaj za cca. $115, radi se stvarno o izvrsnom uređaju koji Out-of-the-Box radi kako treba u svim segmentima, izuzev kamere za koju ne mogu reći da je bogznašto.
Imam i Cubot S208 koji trenutno koristim, ne mogu mu nači ozbiljnije mane osim što GPS radi nešto lošije nego na THL-u, treba mu i do minute da locka 5-6 satelita. I naravno poslovično "loša" kamera, sve ostalo radi kako treba.

EDIT: Da dodam, tvrdnja da su svi kinezi odroni definitivno nije istinita, moja iskustva su za sada više nego dobra, sa izuzetkom Newmana N2 koji je ionako bio sumnjiva kupnja.
GoodLooker je offline