View Single Post
Staro 30.06.2014., 14:18   #1
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Veci domet wifi-ja

Vec sam ranije na ovom forumu otvorio temu koju sad ne mogu pronaci a situacija je dosla do stupnja HITNO

Trebam wifi signal iz jedne kuce omoguciti u drugoj. kuce su udaljene nekih 15m i postoji opticka vidljivost. Signal iz kuce A je dosta slab ispred kuce B a cim se udje u kucu signal se gubi. Ujak je juce bio kod T-coma i oni su mu ponudili 2 opcije, jedna je uvodjenje zasebnog ADSL-a u kucu B a druga instaliranje novog routera u kucu A i acces pointa u kucu B sto bi kostalo 1600kn.
To mi je (tj. ujaku) neprihvatljivo skupo i ja sam mu rekao da se to sigurno moze rijesiti jeftinije. Router koji on ima je bijeli T-com Thompson pa mislim da bi se kupovinom routera sa jacim signalom mogao postici signal u kuci B, a ako ne onda bi kupio i AP i opet bi to sve skupa izaslo dosta jeftinije.

Molim iskusne da mi preporuce router sa dobrim wifi signalom i AP (ako ne bude islo samo s routerom) koji pase uz router.
Gosti su vec u kuci i za sad sam zamolio susjedu da se spoje na njen wifi dok se to rijesi.
skitnica je offline   Reply With Quote