Hehe tak je i kod mene pocelo, nakon sto se onako odrazilo pred kraj prosle godine na trziste grafickih kartica, reko jbt tu se nest cudno desava.. reko mogo bi ja to malo istrazit haha.. i krajem 2. mjeseca stavio da majna cisto eto tak, komp mi svejedno radi 24/7 i trosi struju, pa nek generira lovu kad je idle.. a zavrsilo na tome da sam morao iskoristit skill iz starih dana ponosa i slave (kraj 90tih-pocetak 2000tih) dok sam po ircu eggdrop-ove furao
Iskoristio sam sav hardware u kuci i majnam jos uvijek s dvije grafe (760 i 750ti) lagano bez pritiska da moram prodavat da bi platio racune, a botnet je samo dodatan pritisak na trziste.. ne drzis sva jaja u jednoj kosari
Mozes cryptonight i sa GPUom farmat al nema gaina u performansama.. 1:1 je cpu : gpu.. navodno..
Nitko ne zna sta ce sutra biti al ak se ovaj trend nastavi, kontam si osim kriptovaluta da cu morat pocet skupljat i oruzije radi vlastite sigurnosti, a vi se jbte.. haahaa

Kontam si da su to jos sve rani dani kriptovaluta, vecina tih valuta ce propast, opstat ce najjace..