View Single Post
Staro 18.08.2005., 09:34   #1
burke
Premium

burke's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
9500pro OC problemi

pozdrav

dakle situacija je ovakva......prije 100 godina sa Ati toolom i Omega driverima pokušao sam odrediti max Core i max Mem....rezultati su bili cca core=360, mem=315....omega driveri bi radili nekoliko dana, a onda bi se sve razletilo, prije nekog vremena sam postavio pitanje zašto pa je jedan od zaključaka bio da sam forsirao soft mod....koji ne prolazi na mojoj kartici.....

nakon toga instalirao sam ati drivere i ATT digo postavke na 350/310 i radilo ko beba 3Dmark05=1100

onda mi je ošla ploča.....druga ploča i novi proc XP-M2400+ na 200x11,5 kartica na defoultnoj brzini 3dmark05=1800

instalirah ATT i problemi....zadnje što sam probao (ako se nevaram) core 330 ili 340 i mem 300 pokrenem 3Dmark...radi jedno vrijeme, a onda

ekran mi je pun crta i kockica (slično ko kad ode grafa)sve ode u k... i onda se dobro iznojim da sev vratim na mjesto jer obično sve izgleda ok dok nevratim drivere kad ekran opet dobije taj izgled

zna li netko zašto se ovo dešava....napajanje....kartica...?

bitno je napomenuti (možda) da je stara ploča bila ATX , a ova na kojoj sam sada testirao ATX2

Sorry zbog podužeg posta
burke je offline   Reply With Quote