E sad sam prije 10 minuta imo najgori šok u životu brijem.... Neda meni vrag mira i idem ja na živo spojit jedan vent.... Spojim ja njega i radi. OK. Radi. Spojio sam ga preko onog adaptera koji se šteka na molex (uvjek imam jedan spojen za testove ventova). Onaj koj ide iz molexa u ona mali 3 pinski. I sad ja njeag odspojim i ono PAF. Nema struje nema ničeg. Ploča se zgasila sve u milisekundi kad sam ja zvadil vent van.... I OK reko idem upalit... Ništa. KOj ku*ac? Ne svijetli lampica na ploči?!?!! WTF?!?!?! Gasim palim napajanje.... WTF?!?! Vadim bateriju van... Ništa. Odem van sav se tresuči zapalit cigaru. Kontam zvat Raka ali reku nebum ga zval u 2 sata u noći. Ništa popušim cigaretu, uđem unutra i ono lampica na ploči svijetli. Ok upalim komp i PC ispusti najgorui zvuk koj sam u životu čuo. Nekej ko sirena. Užasi i izbaci Intel termal managment canot continue?!?! Tak nešt. WTF? Kakve veze moj vent na živo ima veze sa tim... Restartam i uđem u bios... Radi. Mojoj sreči nije bilo kraja

. Ali dali mi može neko objasnit kaj se točno dogodilo ? :confused: