View Single Post
Staro 26.06.2014., 10:51   #3468
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Nisam siguran jesam te shvatia tocno sta zelis ali mozda ovo:

Tapatalk settings -> loading behavior -> Jump to first unread
Nope.
Vidi dolje.

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Cek, tebi procita forume i kad nisi na forumima uopce? Potrebno je samo recumo upalit mob i on stavi da je sve procitano?
Yes, upravo to. Ne upalit upalit, nego samo ga wakeat, čim stisnem powerbutton na mobu, on 'pročita' sve forume...

Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Možda je neki bug ili si ti malo pobrkao pojmove.
Meni se Tapatalk samo "prijavi" na forum svakih X sati, što znači da me evidentira kao da sam bio na forumu i kada odem na "Nove poruke" onda oznaka "Nepročitane poruke od zadnji puta" se pomiče na zadnji puta kada je Tapatalk se spojio na forum. Ali poruke (teme) same ostaju nepročitane.
Nije bug, bila mi je ista situacija i prije godinu dana kad sam ga stavio na lgog-a, i riješio sam problem, a sad me muči što se ne mogu sjetit kako.
Problem mi je jer sve forume koje pratim, s kompa/laptopa čitam na taj način - odem na nepročitane postove, naravno kronološki od najnovijeg prema najstarijem, a pošto se tapatalk sam spoji i 'pročita' forume, nemam pojma gdje sam stao i što sam pročitao a što nisam.

Sad sam ugasio Feed za sve forume, možda ga on hebe, budem vidio.