26.06.2014., 09:38
|
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Autor jopis
Ako već hoćeš dat toliko love za mehaničku zaštitu, stavi si mult-lock, defend-lock i ostale derivate mehaničke zaštite na mjenjaču, prtljati po volanu imho nije pametno.
|
Kumu su ukrali četvorku sa defend-lockom. Sad je ugradio Zeder u novu Astru pa zato i ja razmišljam o tome.
Citiraj:
Autor jopis
Mada, ako te takve stvari peru, za pravog lopova ne postoji adekvatna zaštita, sve te mjere, alarm, senzori pomaka automobila, mult-lockovi i svi njegovi derivati, taj zeder, itd., su samo sitno sredstvo usporavanja, te adekvatni za balavurdiju wannabe lopove, al pravi lopov to riješi u vrlo kratkom roku sve 
|
Balavurdija mi i je problem. Hrpa ljudi krade svašta, ali malo ih je sofisticiranih. Barem ovdje gdje živim.
Citiraj:
Autor jopis
Ako se hoćeš osigurati bar koliko toliko pouzdano, ugradi gps lokator sa sim karticom sa pratećim softverom s kojim možeš u svakom trenutku znati gdje ti je vozilo preko vlastitog mobitela. Znam par slučajeva gdje su auti ukradeni i vraćeni isključivo zbog te male peezdarije ugrađene, a imali su uz to vrhunske alarme i sustave zaštite od otuđenja, koja baš i nije pomogla, očito  (S klasa je bila u pitanju, te volvo xc90).
|
Mogao bih i to ubaciti.
|
|