Citiraj:
Autor Ag008
Ima li tko iskustva s kupovinom Gillete britvica s ebaya/sličnih trgovina.
Ja osobno kupujem u Mulleru za 230kn 8 britvica Fusion ProGlide ali kako mi je to skupo, gledao sam na webu. Na bengu sam našao najjeftinije, oko 50kn za 8kom.
Malo sam se i iznenadio jer je došlo u original kutiji, na njemačkom jeziku, kao da je pravi.
No kada se brijem, ne osjeti se neka razlika osim kada se brijem prema gore, tada malo jače grebe.
Je li tko našao kakvu bolju kopiju ili se takve stvari ne treba kupovati?
|
Malo kasnim, ali ... Naručivao sam prije Mach3 preko ebaya i prvi put sam dobio fake, UK seller. Originalno pakiranje, ali očito lijepljeno i unutra ubačene fake britvice koje su bile oštre otprilike kao original nakon 1000 brijanja. Seller odmah vratio pare, ali naravno dobio negativan feedback.
Drugi put sam od sellera iz SADa naručio i bile su original, nekih 90kn 8 komada. Nije neka ogromna razlika u odnosu na ovdje, ali to ne treba ni očekivati. Na isti način naručio Proglide Power, sve prošlo ok, ušteda 30ak % u odnosu na ovdje.
Dakle kupuješ od provjerenih sellera iz SADa možeš očekivati da će biti original, ali ušteda neće biti ogromna. Ako kupuješ od kineza i sličnih možeš biti siguran da je fake. Ove zamjenske generičke kvalitetom sigurno nisu ni blizu originala. Više ti se isplati kupovati ovdje Blue3 nego te zamjenske, jer cijena dođe tu negdje, a kvaliteta je sigurno bolja.