View Single Post
Staro 20.06.2014., 13:03   #3504
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ima li tko iskustva s kupovinom Gillete britvica s ebaya/sličnih trgovina.
Ja osobno kupujem u Mulleru za 230kn 8 britvica Fusion ProGlide ali kako mi je to skupo, gledao sam na webu. Na bengu sam našao najjeftinije, oko 50kn za 8kom.
Malo sam se i iznenadio jer je došlo u original kutiji, na njemačkom jeziku, kao da je pravi.
No kada se brijem, ne osjeti se neka razlika osim kada se brijem prema gore, tada malo jače grebe.
Je li tko našao kakvu bolju kopiju ili se takve stvari ne treba kupovati?
Pogledaj si radije onda el. Brijac,ovisno kolko ti traje tih 8 komada, za 500-600kn uzmes si od philipsa ili brauna.

Uzeo sam ja isto te "kineske",i ista stvar kako dole kolega opisuje,onaj plavo rub,nakon 2 brijanja pobijeli i po meni nisu dosta ostre...

Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Britvice od kineza su sve redom fejk, neke su bolje kvalitete pa se ne vidi velika razlika, a neke su baš crap.
Najbolje se vidi da su fejk po trajnosti (istupe se 5x brže od originala) i po onim zaštitnim trakicama protiv iritacije koje gotovo da nemaju svrhu.

Ja čak ni ne kupujem po našim trgovinama jer sam i tu naletio na lošiju kvalitetu, samo Muller i DM, to je direkt uvoz iz Njemačke i nema greške.
Potpis...
Dr_faca je offline   Reply With Quote