View Single Post
Staro 20.06.2014., 09:37   #244
the_ghost
lar~
Moj komp

the_ghost's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor dadosbcro Pregled postova
Kod intela platiš više, a dobiješ debelo manje....a uz to kao i što sam kažeš, ne dobiješ samo manje već sa intelom dobiješ i sve najjeftinije, dok kod AMD-a u istoj cijeni dobiješ bolji procesor, bolje opremljenu/kvalitetniju ploču, bolji hladnjak i barem memoriju sa heatspreaderima a ne value ram...ako ništa barem fancy izgleda...
Ma i jos ti ga i p..... tako je dobar AMD. Hej, ja sam prije ove konfe imao AMD, em trosi vise struje, em se vise grije a za OC ti treba skuplja ploca tako da ti ta jeftinija prednost ode.

Citiraj:
Ako netko želi i3 4340 procesor, neka slobodno ide na njega, dok sa i3 procesorom u 3D mark vantage-u dobije cca. 12000 bodova ja sa FX-om dobijem 25000 bodova, dok sa i3 procesorom u CPU marku dobije 5000 bodova ja sa FX procesorom dobijem 10800, i to još za 100kn manje lol...meni osobno tu nešto ne štima, sa FX-om dobije duplo više bodova i još 100kn jeftiniji od I3 4340....rekao bih da ta dva procesora nikako ne mogu stati u istu rečenicu...
Drzis se tog 4340 ko pijan plota, kao da je to jedini procesor. Ima jeftinijih koji nemaju puno losije performanse. Yay, imas dvosturko vise bodova u testu koji nema nikakav life case usage.

Citiraj:
BTW. ne znam za druge, ali osobno već vidim reprizu slučaja sck.1156/1366, kupiš intel, na odličnu ploču sa intelovim H81 čipsetom za 400kn staviš i5 procesor, pa za 2-3 godine kada ploča ode na vječna lovišta možeš komotno i procesor baciti u smeće zajedno s njom...
Mislis kao sto sad svi koji kupe AM3+ plocu morati ce kupovati novu jer ovaj socket uskoro odlazi u vjecna lovista? AM3+ je stari socket koji furaju jedino zato jer nemaju nista novo. i3 bar mozes upgradeati na i5/i7 ako treba koji onda pojede AMD-a za dorucak. Nova generacija procesora sigurno nece biti kompatibilna s AM3+.
the_ghost je offline