Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.06.2014., 18:33   #10959
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Prebacio se fokus sa passata na golf 4.
Planiram iskeširati do 40k kuna. Ako može moj pod račun, onda super.
Gledam svašta i velik broj je u tom cjenovnom rangu (na njuškalu), ali razlikuju se u opremi i kilometrima drastično.

Prvo bi uzeo "novi", a onda prodao svoj, osim ako mi se posreći.
Jel imaš tu kakvu preporuku? Mora imati klimu (automatska poželjna), el. podizače svih prozora, 200 ili manje (ali stvarnih) km, poželjno da je obavljen velik servis, da su 15" felge (ne 16-17")...

Možda nekog od ovih da idem pogledati?
Ovdje bi pretrpio felge jer ej krcat opremom,
a ovdje dobijem dva seta guma i felgi, noviji auto.

Unaprijed zahvalan za bilo kakavo dgovor .
Tebi nije blesavo davat 5000 eura za auto star 13 godina? I to je još dizel iz uvoza s upitnom kilometražom. Znamo za koju se kilometražu uzima dizel, i ak ima manje od 250k - 300k onda je odvrtio bar duplo.
Mislim mene moja fiesta stara 6 godina nije ispala 5000 eura s velikim servisom i registracijom.

Ima na njuškalu focusa 1.6 2006+ za te novce, cak i s plinom, sport opremom(automatska klima).
Onda imaš i fiat bravo 1.4 2007-2008 za tu lovu, unatoč komentarima da je fijat kanta al 1.4 16v fire motor možeš ubit jedino da ga u savu baciš. Kod mehe mi dolazi jedan s 270k km i auto je u super stanju.

Mrsko mi sad s mobitela tražit ali bio je i megane 2 1.6 sa solidnom opremom, prvi vlasnik za nekih 30-tak k kn. Gledaj aute od 2005 bar, kakvi golfovi s početka stoljeća. Uostalom ti G4 koji se tu prodaju za 4000 eura u njemačkoj koštaju 2000...a ne daješ male novce za auto, mislim da ti onda ni nije u interesu da za 2 godine taj auto bude nekretnina koju nećeš ni na hreliću prodat.
tech je offline   Reply With Quote