View Single Post
Staro 18.06.2014., 13:34   #8
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor conan Pregled postova
Evo samo da objavim da sam odnio grafu na servis, čekao 11 dana i jućer dobio NOVU sa novom garom koja teće od jučer. Nisu specificirali što nije bilo u redu sa prošlom. Ovaj primjerak, hvala dragom Budi, radi odlično bez ikakvih poteškoća i bilo kakvih trzavica.

Čitao sam da je dosta ljudi imalo problema sličnih mom, ili čak i gorih, dok drugi koji su od prve dobili dobar primjerak, jako su zadovoljni sa dobivenim. Nadam se da ću biti u ovoj drugoj grupi.
Sretno s novom grafom iskreno i ja pikiram istu (pretpostavljam da je tvoja bila iz Microlinea?) stavio sam bio kod njih na rezervaciju jednu međutim rekli su da je nešto prešlo preko rezervacije pa pretpostavljam da je tvoja RMA bila prioritet naravno ako je riječ o Microline-u, i to u baš zadnjih 2-3 dana jer sam ja nju rezervirao u petak pa do utorka maximalno a u ponedjeljak (16.06) je već otišla zadnja.

Naravno ovo je sve u pozitivnom kontekstu ne mislim da si mi "zdipio" grafu LoL pa da me se krivo gleda, ima mjesta gdje se može nabaviti nego čisto kao dokaz da je Hrvatska tako mala, ja ionako još uvijek čekam riješenje od servisa za jednu reklamaciju pa ćemo vidjeti, nego me zanima ako si zadovoljan kao što i drugi pišu sa ovom zamijenjenom u smislu perfomansi/hlađenja/buke? može i PM da ne spamamo temu.

Hvala
virus1 je offline   Reply With Quote