Citiraj:
Autor Direktor Brko
Ne pratim u zadnj vrijeme temu previše, no zašto si prekrižio bonbon? Možda si već rekao, ali nisam skužio. Za ok pare i bez obveze imaš dosta toga u cijeni, a i signal je odličan.
|
Ja 'ne mogu' na bonbon jer sam 1 vip pretplatu odjavio, službeni mobiteli su nam u cijeloj firmi na tm i tu nemam puno biranja, a ovaj moj primarni sa teletine mi je izbor vip ili tm jer uzimam novi mob, pa sam ajmoreć ograničen na ta dva kamatara, no zdravorazumskim razmišljanjem dolazim do toga što rekoh gore, da ću vrlo vjerojatno na vip jer me mob košta 300kn manje, a tarifa čini mi se 5kn mj više, s tim da je u vipu sve flat plus ona sića u roamingu što mi isto nije zanemarivo, dok je u tm za istu lovu 500/500 bez ikakvog roaminga.
A sa ženinom pretplatom, obećao sam joj flat, tak da ne mislim ni ja ni ona više na račune, uspostave poziva, zove li fiksni, mob u svojoj mreži, tuđoj, itd., a koliko sam kalkulirao, pretplata u bonbonu sa onim najvećim paketom razgovora, 500sms i 2.5gb neta je 150kn, i da dobije 1 paket gratis, razgovora recimo, to je znači 1000min van mreže, a u tm-u je 5000min prema drugim mrežama bez uspostave poziva(tj 1000 tomato i 4000 ostale, a uostalom najviše klafra sa drugom snajkom a ona je na tmobileu, koji je u toj tarifi flat bez ikakvih ograničenja) i flat sms, jbg, žensko je to, naplaćao sam se računa za sve ove godine i previše, rekoh, obećao sam joj da može trkeljat kolko je volja, pa valjda će joj ovih 5000min+flat prema tm bit dosta

A da se nakon 15g vraćam ja ili ona na bonove, niti imamo vremena za razmišljat o nadoplati, niti volje vodit računa o stanju, mada ima vrlo zanimljivih tarifa i tarifica na bonove, to stoji svakako.