Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.06.2014., 00:43   #10950
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor MuroF Pregled postova
i ja tražim neku astru f ili corsu za posao,stari ima f,1.4,55 konja mislim,malo troši,udobna je,isitna anemična al jbg,bitnija mi potrošnja i jeftino održavanje.
gledam i puntače,klijače,akcente,ma nemam pojma,svaki ti veli nešto drugo..
dao bi soma ojra,ne više.
Meni je na raspolaganju max 1500 €. Ganjao sam uglavnom Puntilake zbog blizine servisa i veza koje tamo imam. I naletio na jednog '99 1.1, ma bombona. Cijena 1150 €. Ja ga gledao u cetvrtak oko podne, odusevio se. Nazovm djeda da dodje u petak ujutru u BL i da ponese pare. U pola 10 ga pokupim na zeljeznickoj i nazovem lika da mu javim da bude kuci jer dolazimo po auto, kad on mi kaze da je taman dosao kuci iz grada gdje je zavrsio papire sa covjekom koji je kupio punta...

Poslije toga nisam uspio naci nista ni priblizno dobro ocuvano, cak i za vise para. U sustini ganjam nesto sa sto manje elektronike, da u buducnosti imam sto manje problema jer sam predaleko od auta. A kad god se nesto pokvari na mene padne da ja to sredim... Zato ganjam nekog Punta I, mada bih najradije uzeo nesto od Zastave. Kljuc 13, krstasti srafciger i za jedno popodne ga rastavim na sve sastavne dijelove i ponovo sastavim.
Milentije je offline   Reply With Quote