Citiraj:
Autor DiTech
Ima neko ideju gdje da kupim i koje pakne za slx m675?
|
...imaš i u
vivi, ako ti gori pod nogama pa nemereš čekati dostavu...
EDIT, raporati:
dan1: subota-Elvis, Kutle i ja 18-20..patuljci ga bacaju OTB na singlici pre Njivica...izgleda trema pred kamerom, prašina dole i junak dalje. Staklo pred sam kraj u kanalima 20ke očišćeno. Kutle bez štitnika,kao vozi lagano i duva mi u vrat
dan2: nedelja-Herci, Elvis, No1 i ja 57ica...gro ljudi na stazi...na strmom delu posle ceste gdje je Sale zapeo volanom, pikam i ja i to samo zato što sam zriko okolo kao kolko mjesta imam umjesto da prošišam ali sam mu kontru bacio, 0 killed
dan3: ponedeljak-Herci i ja 18-pilana...eXtra gripozno, a na pilani se mogu čuda izvoditi sada, nema klizanja, driftanja, same gas i staje gdje poželiš...čudo
Danas, ponedeljak, smo na parkingu opet Herci i ja sreli celu obitelj Indiana Jones đira, mape u rukama, osmeh i vrte se oko kola i one kafane i naravno da sam ih snimio pa smo ih lagano uputili po Leusteku. Raja iz Australije, znaju za Cairns i world cup. Baka i deda treniraju kerove koji zabavljaju raju, tipa: kolutaju se po podu, skaču kroz vatru itd., mlađi su doktorica i hortikulturist, podmladak školarci...kažu oni meni da je za nas (MTB) Novi Zeland...jučer u Budimpešti, danas u zgb i vele da su im Balkanci onako zanimljiviji...
@ Shoshy: jaooo brate pa ovo fataj, tek sada vidjo točak