Citiraj:
Autor dadosbcro
Nisam pročitao review jer im ne vjerujem previše, pretpostavljam da se favorizira onoga tko više iskešira...više vjerujem iskustima korisnika i njihovim testovima, često gledam usporedbu preko youtube gdije se može vidjeti direktna usporedba bilo čega što me zanima pa tako i kombinacija hardwarea u igrama, ako je razlika u performansama mala onda radije uzmem ono što je jeftinije...
|
Problem s youtubeom je isti koji velis za reviewove, placeni su i ljudi na youtubeu.
Citiraj:
Autor dadosbcro
|
Igra je ocito GPU bound i CPU ne ovisi puno, i koliko sam kratko vidio, Intel ima bolji framerate?
Citiraj:
Autor dadosbcro
|
Ovo je jos smjesnije, r7 260x? Vsync je ukljucen tako da ne vidimo do koliko frameova ide sa intelom. I tu isto FX ima manji framerate na trenutke?
Treba testirati s dobrom grafom da se vidi razlika.
Ovo gore sto sam linkao nije jedini benchmark gdje i3 ima bolje rezultate nego FX6300. Da, FX6300 se moze OCati, ali za to treba i bolja i skuplja ploca tako da pojede dio te razlike. Svi zaboravljalju i TDP i potrosnju, puno manja nego i3 i sa istim coolerom ce i3 biti tisi i hladniji pogotovo kad se 6300 OC-a. Ne tvrdim da je i3 puno bolji nego 6300, tu su negdje za gaming, ali da ima svojih prednosti ima, pogotovo na strani potrosnje ali i upgradeova na i5 i i7 ako treba.