Za tu konfu što imaš trebao bi dobit nekih 300 kn.
Recimo, ako si na Vi s novcima, rasprodaš bi te tvoje iznutrice, mbo cpu ram vga za cca 250 kn, optiku i disk ako su ata(ide) isto prodaš, ako su sata, ostaviš si ih.
Kupiš novu ploču i bar 2 gb rama za početak, gore su cijene, možda prodješ nešto jeftinije ako bi kupovao nešto rabljeno, ima na tržnici sad zanimljivih stvari. Ostaviš kučište i napajanje, kakvi god da su, bit će ok za prvu ruku. Za disk, to vidi kakav imaš sad, al nisu ni oni skupi, ima ih takodjer po ok cijenama na oglasima, tj za 100kn dobiš 250 gb. Optika ti ni netreba.
Citiraj:
Autor Burko
nije bas istina...... meni masa kompova prode kroz ruke, P4, i svi oko 2.8-3GHz fino teraju yubito. giga rama je min, graficka nesto tipa 9550 ili mx400. naravno da to nije isto kao na dualcu, ali ono, ide.
|
Ide, ali jedva. Meni osobno, usudim se reći, nepodnošljivo. Tu su negdje kao A64, čak je amd bolji. Preloše je to sve za današnje vrijeme. + buka sad u vrijeme ovih vrućina, i grijanje. Bez dualca, kakvog god, čak i conroe dual core pentium e serije, te dual core athloni, su još uvijek poprilično dobri iako su stari 7+ god, a i komplet mbo cpu ram se nadje za 200 kn (i945G/e2140/1gb).
Citiraj:
Autor Burko
plus, 9550 ili 9200, isti shit sto se tice jubita i opcenito flasha.
@ampeg, jesi na kraju napravio ovo sto sam ti rekao? poboljsanja, barem minimalnog bi trebao vidjeti.
|
Je isti je shit, ali aero radi

Na 9200 s tim tvojim driverima bude onaj basic aero, nije transparentvo, meni je od tog polu rjesenja bolji w98 style.