Imam jednog pacijenta na ebayu
Naime, frend me zamolio da mu nabavim minecraft premium, kupio sam od jednog sa ebaya koji ima 2,3 prodaje do sada

poslao mi acc, koji je naravno bio lockan, tj nemres mjenjati pass,email nis...javio sam mu da ne zelim taj acc jer mi moze uzeti nazad kada mu se prohtije. Poslao mi je drugi, kojem takodjer nemres nista

taj drugi je radio punih 1dan, te je onda promjenjen pass i nije se vise ništa moglo...
Odmah sam otvorio case, i napisao da zelim povrat love di je on poludio i rekao zasto to tako, zasto mu se nisam javio, kao imali su problema sa serverom blablabla..izvlačenje itd. Onda je rekao da mi daje novi, i poslao novi, na sto ja ne pristajem i dalje hocu lovu te mu nakon 2 dana dopisivanja lupam loš feedback.
Šalje mi da to maknem inače ne budem vidio lovu, a ako maknem odma odmah mi bude uplatio lovu i dao 1račun free

naravnovski, ne micem, necu, hocu lovu... i tako to traje par dana
Mogu li još šta napraviti, javiti ebayu na njegovo izvlačenje i prijaviti ga za prodaju fake/ukradenih ili šta već računa ili samo da čekam dok prođe vrijeme pa da dobim od ebaya lovu?
Mislim ako tak nastavi budem kupio još 20kom i lupio mu loš feedback