View Single Post
Staro 09.06.2014., 22:18   #38245
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
breg

elem raja,

sjutra, utorak, na tunelu u 8,30 h smo Sale i ja. Idemo ranije dok je do 30 stepeni...iako bi već sada lagano mogli početi sa onim b4work furama...tipa da smo u 5h na tunelu...ili noćnim
...bujrum 'ko mere...nisam još stigo opisati "saving private Shoshy" u kanalima, ali to je sve još bolje vidjo Elvis...a ima nekaj i usnimljeno pa će bit...samo da se Slava kutarišem...

EDIT raporat: elem, uspon na 33 stepena u 'ladu, došli za 1h 31min uz pjesmu, znoj i suze. Ove vrućine ne mame raju na breg...sreli smo 2 čove gore, usput 1 žemska koja se samo smije i gore smo skontali da je strankinja...mi je prestignemo pa se izvinemo, pa nas stigne pa mi opet prestignemo i izvinemo, a ona ni A ni B, već samo kez od uva do uva. Pravac toranj pa na 9ku. Ima odma od Mede (kafane) gore singlica koja izbija na parking Tomislavca, preko nekih stepenica pa onda standard, s tim da sam danas vozio novim metabogazama 9ke, nismo naletili na ono srušeno drvo posle Risnjaka (ili Grafičara, opet sam zaboravijo, jaoooo)...brzine nije falilo, na momente sam iza Saleta uleto u warp...s tim da se Sale štedio zbog mene, a vidim da ima potencijala da vozi bar 17od100 brže, a ja sam danas odvezo najbržu 9ku ikada, a to kako linije ima Sale to je posebna pjesma...

To drvo se obiđe tako da se ne ide na one stepenice kod Grafičara ili Risnjaka već samo levo i nema se kaj pedalat dalje osim ako fali brzine...uf ponovilo se

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 10.06.2014. u 19:44.
Irvin je offline   Reply With Quote