Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.06.2014., 23:59   #10875
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Nije da se auto raspada nego nekako poklope se prirodne frekvencije motora, getribe, nosača, haube i čega sve ne čim je brže tim bolje, osim što diskovi nisu osobito sretni kada treba dosta usporiti
uj! kao da citam ispovijest jednog kadetta 1.3 kocke, ultra japansko plave boje . samo sto je kod mene bilo, uz sve ovo nabrojano, straznje zimske (koje su se vozile non-stop, dobili ih od nekoga kome su stajale 5-6 godina u garazi ), dok prednje univerzalne stare 7-8 godina neke srot, ali sa bubrezima . nisu bile 100% istih dimenzija, ali nisu srali na tehnickome (tada se nije sralo za puno toga ).

to je bio dozivljaj, 100 je bilo - da, sada idem 100. i to osjecam i cujem i osjetim neizgorelo ulje.

ali isao je tocno 137, tj do 137 (kazaljka malo preko 135, jel) je bilo sve u granicama podnosljivosti i nekakve sigurnosti. sve iznad je rezultiralo jos jacom bukom i nenormalnom pokusavanju volana da sve okrece na sve strane . a osjecaj kao da juris 500 u necemu poprilicno niskome, ali ne valja nesto . eh, kako mi fali taj auto..............

Burko je offline   Reply With Quote