Citiraj:
Autor Wolverine
Kad velim grad onda mislim ZG, fora je kad uđem u raspravu s nekim o gradskoj potrošnji a ovaj živi u gradu s dva semafora 
|
Ok, slažem se, Zg je posebna priča kod nas jer je velik grad i pretrpan automobilima, imao sam kronične glavobolje dok sam radio starom nabavu dijelova i bio u zg svaki dan 1-2-3x u primetime terminima prometa

, ali ti opet komentar ne stoji u potpunosti

Zanemaruješ ili nisi uopće niti uzeo u obzir činjenicu da su nama u malim gradovima, recimo ovdje kod mene, situacije u prometu još i gore za pojedine dijelove automobila nego u Zg. Zašto, zato što imam/o danas 10-15 relacija od 100m-2km (da ne spominjem da u centru grada postoji 6 zebri u 200m, gdje je škola/kino/poglavarstvo/mup, te jednostavno moraš stajati na njima), auto je uvijek hladan, ne stigne se zagrijat jer si napravio parsto m i ugasio ga na 10-20min-pol sata, pod čokom je, znači povećana potrošnja goriva, te također povećano habanje pokretača(anlasera po laički/germanizam), zamašnjaka, silovanje kvačila, itd. Dakle, ništa to nije spektakularno drukčije nego u Zg po pitanju potrošnje goriva i 'trganja' auta.