View Single Post
Staro 04.06.2014., 21:40   #38225
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor tomiotok Pregled postova
zdravko1 krenuo se voziti pa ajde nesto mjenjati! gdje se ovih dana najeftinije moze nabaviti slx ili xt kocnice?
elem, u ovom delu svemira (kolko ja znam) vivasport ti je najjeftiniji za shimano, celi program.

Raporat: Dns Herci i ja lagano pa lOOgarnica pa na 57icu kad se gore 2 HTjovca spremali (norco i još neki a ne sećam se i samo sam ime jednoga zapamtijo Vedran...jaoooo godine me stižu čoveče)...opalili smo je samo tako. Hercija se nešto patuljci nafatali, staza je eXtra, prvi dio je očišćen od granja i nije onako rastresito, ma eXtra.

Deuter: ranac vredi svake pare, samo što se sam ne nosi do gore (fale mu noge). Ali sam se namučio, mislim bosanac: krenemo mi dole kad ono od iza me celo vreme gađa u kacigu pa imam samo 60od100 vidnog polja...skontam da me ranac nabija jer stoji visoko. Skoro sam se satro zbog toga, 1. put. Hajd kao stanemo pa ja nešto po onim trakama brljam: krenemo i opet, opet se skoro 2. put satarem jer mi padne kaciga na oči...i onda kad su već skontali momci od kuda sam pa mi je jedan lepo objasnio koje šnjure trebam otpustiti pa sam ga probo ali onda me ono kaj se kači s prednje strane skoro zaklalo jer mi došlo do adamove jabuke ali je Herci rešio, zipa ovo: Švabo je to tako smislio da kad spuštaš ima jedan slider po kojem se to rikta, gore dole i onda ne davi...aferim Švabo, dobrano me namučio dok sam ga provalio. Pa bolan mi samo sa čekićem znamo, ovo sve čega se privatimo pa to nauka

...meni nije puno 30L prostora, vagnuo sam ranac sa opremom dok se gore penjem, ravno 8,3 kg (nikad neznaš kako i kada ćeš doć doma, ne )
Irvin je offline   Reply With Quote