View Single Post
Staro 04.06.2014., 04:32   #3411
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Zar se onaj tko zna što radi neće potrudit da izbriše / resetira sve što postoji? Takvi appovi samo mogu poslužit da zaštite postojeće podatke na telefonu, ali ne vjerujem da zaustavljaju profesionalne lopove... U suprotnom nek mi netko objasni sa kakvom točno magijom će se locirati telefon koji u sebi nema nikakav sim, tj. nema pristup mreži i internetu?
Ono, ništa ne izjavljujem nego samo malo propitkujem dogme pokušavam se obrazovati.
Moguce je staviti PIN na stavljanje tvornickih postavki. Tako da ga se ne moze vratiti na tvornicke bez PINa ne mozes vratiti na tvornicke.
Ne znam ima li negdje full recenzija ove aplikacije, ali ona nudi maksimum sto se tice zastite definitivno...
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
Ugrabio sam cerberus isto free. Nakon par dana išao sam po novu karticu u tele2 (imao sam standardnu a trebala mi je micro). Dobio karticu, došao doma, stavio karticu i upalim mobitel kad ono gps nešto radi u pozadini, a meni je po defaultu isključen. Ja sav u čudu kad ono za par minuta mail od cerberusa da je druga kartica u mobu i s lokacijom točnom u 11m zbilja je močan program
Haha e upravo to se i meni dogodilo

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ako se ne varam, 5€ za 3 uređaja.
Ispravak- na 5 uredaja max.
Ja trenutno imam na jednom profilu 4 mobitela (obitelj).
Btw ugrabio sam ga kad je bio free, kao kolega gore.

BTW: Preporuka free igrice definitivno Trials Frontier!
dinos3 je offline   Reply With Quote