elem,
jučer smo se sastali 3 havera: Herci, Kona bro i ja i lagano uz pokoji pljusak ali temp +2X i nije bila neka đeva, zapravo Kona bro nas je stigo na stepkama i to uz moje krikove...naime dan prije sam počeo da trčim ali se nisam istego navečer i ujutro na ho-ruk na breg i to na stepkama taHman kad sam čupno gore obe noge mi se ukočite k'o željezničke šine...ali Bogu hvala taHman sam bio na vrhu gore i samo pričeko minut-dva i hajmo đaci dalje...nisam se tako pokočio ima garant godina dana...doduše nisam ja više ni mlad pa moram pripazit

.
ali, to nije sve: dolazi Kona bro i veli da je pogrešno skreno na usponu...rek'o jel tamo desno gdje ne treba? veli on: idem ja i kako je bilo kiše upravo ali i po noći dolazi blatna šnita a desno putić i vidim ja tragove i prepoznam šare rubber queena i kontam to je irvin...i krene i on...a ja sam zapravo krivo odveo Hercija i sebe, jer nisam vozio od petka i umesto na 2. skretanju desno ja sam skreno 1. desno i završili blizu Žičare pa smo onda udarili u breg i to guranjac popreko i vratili se na Leustek...uz listove ko lubenice. Ostarilo se bolan, a i otkud mu ideja da prati bosance, pa od nas ljudi bježe i to ne samo ljudi a to zna Veky (ruža): prije cca 4 mj. Veky i Mic nekaj motali po bajsima prije vožnje i falilo im bužira pa sam ja pre vožnje otišo u trgovinu po komad i dostavio i veli Veky "hajd uđi!". Uđem ja kod njega i veli Veky kako mu je čudno što me njegov ker (hr. pas) nije došao onjušit...čudi se on, čudi...a ja šutim, znam ja bolan da nas i živine izbjegavaju
Kratki odmor i odveli smo Hercija na 9ku. Prvi put. Ja neznam sva skretanja, ali Bogu hvala pa je uletijo Kona bro. Blatno, više nego na 18-pilana. Bilo je kiše ovije dana. Ima i jedna mina posle grafičara pa kad se prođu one dole drvene stepke ima jedna mrcina preko staze koju je teško i obići, onako se ispod podvlači...commando style

. U kanalima ima vododerina pravo...doduše nisam vozio 9ku ima pola godine...ali je merak i traje i traje...
1 guma pred kraj kod Hercija, kamen.
0 killed yesterday

God, patuljci su kolko čujem u Sloveniji...
Dali ne'ko planira kakvi grupni buy sa BD iz Zagreba, jer je Bixy u Garešnici pa bi to slao Tiskom u zgb, ali nisam siguran da će to sve stati u jedan paket (uzimam ruksak velki), a i cene Tiska menjaju se od 31. Maja pa ako je netko iz zgb za BD uzet nekaj ja sam za, imam nekaj za 100 eVrića, a ako ne onda ću sa Bixyjem...vozdra raja