View Single Post
Staro 29.05.2014., 00:19   #30
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ti si iz ovog topika izvukao da je Nikky sve pokrio?

I meni je tako izgledalo dok mi spomenuti tip nije iz jednog pogleda na topik istaknuo par stvari uz smijeh.

Nikky je prvo tražio SMART parametre kako bi znao što se desilo disku.
Kad ih je dobio , umjesto da napiše "što se desilo" , linkao je upustva za tumačenje.
Kad sam pitao što to znači / da mi se prevede na HR - dobio sam preskok.
Kad je na savjet da promjenim kabel dobio komentar kako je spoj klimav , te sliku kabela , Nikky mi je linkao da kupim kabel drugog tipa. Kad sam to istaknuo - dobio sam opet preskok.
Kad sam po savjetu napravio HDD wipe , te se interesirao jel disk ispravan - dobio sam savjet da pratim ponašanje diska i komentar da "je bilo što je bilo" i da je bitno da se određeni parametri ne pogoršavaju.
Kad sam okačio novi SMART te pitao koje parametre trebam pratiti , dobio sam opet preskok.
Kad mi je poslje toga opet iskočila poruka , okačio sam novi smart te pitao zbog čega poruka jer nisam vidio nikakve razlike. I opet globalni preskok.

I onda , kad nakon 3 tjedna tišine shvatim da ovo ne mogu riješiti putem foruma i platim 200kn onda se kao nezna jeli sam luđi ja ili "stručnjak"

Da me se ne shvati krivo , ja ne osuđujem neznanje ni Nikkya. Štoviše ,zahvalan sam Nikkyu na volji koju je pokazao. Šta se mene tiče dužan sam mu pivu. Ne virtualnu več pravu pošto nismo daleko. Ali osuđujem sve one ovdje koji su bili sposobni pomoči s kakvim komentarom - a to nisu napravili. A jos vise mi je krivo što sam ja uz PC expert i svu masu forumskih mozgova morao nekome dati 200 kuna da mi ovo riješi.

Prvo 2-3 tjedna nije nitko navratio da istakne koje to parametre da pratim ili objasni zašto dobijam poruku bez nekakve promjene SMARTa
Ali komentiram nešto negativnog i evo dvoje novih na temi u roku pol sata!

Sad kad promislim , nemam pojma koji mi je bio vrag i zbog čega nisam jednostavno zavijario disk u smeče. Ionako ih imam dovoljno kao i novaca da kupim koji god želim.