View Single Post
Staro 14.08.2005., 21:21   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Spajanje na ZGWireless

Cuo sam da postoji prek cijelog grada (vise-manje) jedna WiFi mreza na koju bi se ja naravno htio spojiti. Kolko sam (ZA SAD) uspio saznat prek neta, to je ZG Wireless.. bio sam na njihovom siteu i procito kolko sam stigo za sad. Procitao sam Black Dragonov clanak o WLANu i naucio neke osnove. Ono sto je trenutno problem (osim novaca ) je to sta bi ja sad mogo citat po netu 3 dana bez prestanka i jos uvijek bi imo pitanja..
pa ak mi netko moze potvrdit, kolko sam ja do sad shvatio trebalo bi mi sljedece (od konkretne opreme): Grid Antena, AP, LMR400 kabel i neki konektori.. ugrubo to je oko 1500kn sto nije malo.. doma imam LAN sa bratom o sumnjam na njega boli q za ovo..tak da za djeljenje troskova za sad nemam potencijalnih "musterija".
E sad, bili bi mi korisni KORISNI linkovi.. gdje je neki "specijalizirani" forum da se konkretno raspitam...
na ZGWireless.netu ima karta grada no u dosadasnja 2 pokusaja ju nisam uspio otvorit.. brijem da mi fali Macromedia plugin za Firefox.. tak da za sad ne znam dal ima koji AP u mojoj blizini. Inace zivim u Botincu i ako netko iz kvarta cita ovo slobodno se javi ako je zainteresiran za ovakve stvari

uglavnom.. ako je netko voljan pomoci mi da naucim dovoljno sa konkretnim odgovorima i savjetima bio bi zahvalan..no za sad su i linkovi dobrodosli