View Single Post
Staro 26.05.2014., 13:00   #454
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Da ti pravo kazem, nisam nikad igro Unreal... Al Deus Exa sam se naigrao... Stacu, nisam bas neki tip od igrica, peglam po Civilization 3 i sad u novije vrijeme po Mount&Blade:Warband...
Također... Naime, imao (i igrao) sam Deus Ex, ali nikad Unreal. To jest, dok se nisam počeo baviti sakupljanjem 3dfx hardvera, onda sam shvatio da ako uistinu želim uživati u onome što imam, moram odigrati Unreal 1. Moram priznati da mi je drago što jesam, Unreal najbolje pokazuje sposobnosti 3dfx čipa. Pogotovo u 1024x768 rezoluciji, razlika između Direct3D & Glide-a je i više nego očita. (Riva TNT2 protiv 2x Voodoo2, SLI)

Na kraju krajeva, iz Unreal engine-a su se razvile druge, popularne igre kao što su Deus Ex, Deus Ex 2, Harry Potter 1, 2, 3 & mnoge druge! Imaš na Wiki cijelu listu Unreal-baziranih igrica, svih generacija.

Eto, kad smo već kod Unreal engine-a, baš igram Unreal... Točnije, povratak na Na Pali, mapu Glathriel Village. Grafika je prekrasna, jedna od najljepših Unreal mapa koje sam do sad vidio. Osvjetljenje također, dinamika noći i svjetla je savršeno pogođena!

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 26.05.2014. u 16:25.
  Reply With Quote