View Single Post
Staro 23.05.2014., 20:00   #38133
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
57ica, granje, rastresito...ali nema hodanja

elem,

dns smo se našli Herci, Veky i ja...Herci i ja na 57icu a Veky u nepoznato...javit će se...

57ica: posle zaleta i levog zavoja kad se šiba treba dobro zbrenzat na dijelu prije ceste cijelom skoro dužinom jerbo ima masa granja razbacanog, linije nema, rastresito ono čudo...posle ceste je pjesma, blata nema, granja nema, kanali suhi...samo gaaaas.

Zamolba: ovaj prvi dio ako se kome da ovih dana (sub ili ned) da se nakon prvog zavoja stane i na ruke počisti to granje jer liči na pravo minsko polje. Mi danas nismo stigli, Herci doma a ja u noćnu palio...ja sam na onom delu gdje preskačemo onu rupčagu zbrenzo skoro na mrtvo a Herci iza mene i u zadnji tren je čupno u hop bajs...

...patuljci su Hercija malko gurali po stazi 2-3 puta ali sve popila oprema, a fox launch i dalje stoji na mestu kako ga pokačim

Završimo sve i veli Herci kako mu je teška danas bila staza...rek'o taki je to sport...dođem doma kad ono poruka od Hercija: ej, nisam otvorio vilju...vozio je na 120 mm, kako je bio podesio sektora za uspon, znači bit će lakše na 150 mm.
Ova priča me podsetila na onu od prije cca 3 mj: Kutle kupio talasa kashimu, a ja taHman sa servisa dobio floata i vozimo mi 57icu i posle off-cambera u pauzi veli on meni kako je doooooobra vilja, pa mu ja upadnem u usta: daaaaaa, a mojaaa sa servisa. Kutle spusti pogleda da proveri setup kad ono zaključana i veli mi, pa bacim ja oko: i moja zaključana. Kakvi bosanci

Nek je glava na ramenima pa makar i prazna

merak dns: https://www.dropbox.com/sc/sniqtn5rj...gUlBHbzspdDXoa
Irvin je offline   Reply With Quote