View Single Post
Staro 09.12.2002., 23:20   #32
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Exclamation Javim u toku tjedna

Nađoh, verzija je Driver Version 6.12.10.3046 za ATI Fire GL 8800/8700 za WinXP (i SP1) (to je tamo negdje 10 - 11 mjesec ove godine). Uglavnom oni koji ne znaju o čemu je ovdje riječ neka se klone. Igrice nebudu ništa brže radile, dapače treba se očekivati pad u performansama. Ovdje se puca na stabilnost i kompatibilnost. Npr. Maya 4.0 i 4.5 idu veoma glatko i koriste pravilno hardwer, igre UT2003, Battlefield su sporiji za nekih 10-15% i ne radi TV-Out. Uglavnom ovo je starija verzija drivera. Kontaktirao sam ljude i valjda budu dovoljno milostivi i podjele znanje s ostatkom globusa. Link je dolje i u njemu su upute i HowTo http://www.the-specter.de/ati_firegl_046.rar sve zahvale idu čovjeku koji se zove KlaasBaas. Nisam probao, probam u toku slijedećeg tjedna. Moram testirati do kraja neku mrežu što sam postavljao i aktivirati ljudima Windowse ak sve dela (da, da firme moraju platiti ono kaj koriste, nebudu kao Bačani ili ti Autronic pljunuli 250.000,00 kunića globe za Billu pod bor)
Black Dragon je offline   Reply With Quote