Dakle ja sam sebi uzeo direkt u samsungovom dućkasu ue40h6400. 4600 me ispao ravno; što mi je najpovoljnije za višemjesečno peglanje amexa

Htio sam uzeti i veći i to još 6500 seriju ali jbga nema se para

Inače mislio sam uzeti f6400 u elipsu na onoj akciji ali prohujalo s vihorom dok sam ja došao u dućkas.
Ukratko dobiješ s telkom :
- 2 daljinca : jedan ştandardni infracrveni i jedan bluetooth s nekakvim žiroskopom, pointerom i svim čudima tehnike (prejeben daljinac) 
- 2 para aktivnih 3D naočala : (moram priznati da nisam još skinuo ni jedan 3D film ali budem)
- produžni kabel nekakav za infracrveni daljinski
- neko "x" postolje na kojem se može TV rotirati (meni osobno ružno iako gunmetal boje)
O telki :
- ima 3 usb ulaza, par hdmi, ovo ono....sve te đinđe minđe te još i optički i rca digitalni izlaz za zvuk (meni osobno prednost zbog optičnog jer mislim spojiti telku na hf2020 zvučnike)
- 200x200 VESA mount
- Šarafi su jednokratni : ilitiga nema nikakvog navoja nego se fakat ušarafe u telku/postolje i sami naprave navoj
Tako da nije baš za beskrajno šarafljenje napravljeno (svaka čast samsungovim inženjerima koji su si umislili da prodaju drvo :facepalm
- Slika je odlična. Pogotovo nakon što se isključi power saving 
- HD materijal predobro izgleda na telki, a ni bnetov analogni tv materijal nije nešto loš za prikaz
- Zvuk je isto dobar
- Prokleta telka nema auto turn off na neka normalna vremena tipa 10, 15, 30min itd. nego samo 2, 4, 6, 8, 10 sati od posljednje interakcije. Doduše ima opciju da se ugasi ekran i samo se zvuk pušta.
-Ono što me smeta su recimo rubovi. Tanki su, ali prekriveni/umotani nekakvom plastikom prozirnom što mi daje nekakav podijeljeni dojam 
- Čim sam ju uključio i spojio preko wlana odmah si je išla updateati firmware na najnoviji. Fluidno ide kroz svoj smart OS ili kako bi to već nazvao
- Čita sve žive formate filmova i titlova s prijenosnog harda (mkv, avi, ovo-ono)
- Od aplikacija probao sam jedino sljedeće dvije :
- Youtube ful fino reporducira i lijepo radi te je relativno jednostavno koristiti pretraživanje
- Facebook aplikacija je smeće 
- 3D sam išao nešto isprobavati, ali ili nisam dobar materijal skinuo, ili nisam dobro podesio cvike ili tako nešto
Za ubuduće :
- Sabaviti i spojiti Geniuse sp-hf2020 v2
- Spojiti nekakvu tipkovnjaču i mišonju pa da vidimo kako to radi
Eto sve malo nabacano, ali onako...sve u svemu zadovoljan sam...pogotovo jer sam prije toga imao toshibu kojoj je daljinac radio na max 1.5m pa mi je bluetooth (ili kako god već se spaja) daljinski odličan

I eto ga. u suštini je to to što sam imao za reći. Ako treba još što samo pitaj
p.s. uzmi definitivno samsunga ako ništa drugo zbog ova dva daljinca

A i 4 jezgre