View Single Post
Staro 18.05.2014., 22:14   #1
Bull_the_Great
Registered User
Moj komp

Bull_the_Great's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
koja je moja temp. CPU-a ?

e sad . sumnjam u zadnje vrijeme na pregrijavanje CPUa jer sam imao neki random BSOD koji mi je davao error report da bi mogao bit CPU kao overheat . to nije 100 % sigurno ali opet , išao sam provjerit . prvo me onaj HWinfo zbunio sa ogromnim temperaturama , dolazeći i do 93 C , oni kao packages . a sad što je to ? jel baš to jesu jezgre procesora ili ? jer AIDA64extreme i speedfan pokazuju puno manje ... a sad , muka je što i speedfan mi malo čudan , zašto pokazuje tri neke temperature . jedino u čemu se slažu približno programi je GPU heat ... neznam kolika je njoj neka preporučena temperatura , ali mislim da je ok . iako pokazuje speedfan da je kao malo jače zagrijana , ali grafičke i jesu takve po prirodi koliko znam pa se puno i ne brinem .

tako eto , ko se više razumije u ovo jel mi može objasnit koje brojke gledam baš one najvažnije kritične , koje pokazuju CPU temperaturu a ne nešto drugo i kojem programu/ima Vi najviše vjerujete ?!

i ako ima kakve veze , ugrađen je dodatni , kao jači cooler na procesor ... jer ovaj moj procesor sam čitao ima kao problema da se zagrijava a i kao stock AMDovi baš i ne hlade kak spada cooleri ( ili to samo baš ovaj moj nesretnik ) ...

što je sve u crvenoj boji , zelenoj i plavoj ?
Bull_the_Great je offline   Reply With Quote