Nakon par mjeseci korištenja win 8.1, zaključak je da se vraćam na win7 jer win8 nikako nije ispunio moja očekivanja
Prvo, taj boot koji svi hvale, da brži je nego win 7, ali kod win7, onog trenutka kad se prikaze desktop, onog trenutka sve funkcionira (naravno sa SSD-om).
Meni nakon par mjeseci se dogadja to da mi se pojavi desktop i onda trebam čekat dobrih 20-25 sec da mi se prikazu ikone na desktopu i pokrenu svi programi koji btw nema puno.
Druga stvar je nekompatabilnost sa nekim, meni nepoznatim driverima, iako sam isključio sleep mod, ostavio sam da mi se monitor gasi nakon 15 min neaktivnosti i svako malo nakon gasenja se ne zeli upalit. I tu pomaze samo restart. Super.
Treća stvar, difoltno gašenje storage diska. Komp je duze vremena neaktivan, odem na my comp i kliknem na storage disk i onda čekam 8-10 sec da on pristupi podacima na storage disku.
Uglavnom, nisam se puno zamarao tražeći rješenja za svoje probleme, ali meni se win8 pokazo kao dosta sporiji i mušičaviji OS od dobre stare sedmice.