Citiraj:
Autor Nybelung
Znači pogledaj što si radio tamo u 10. i 11. mjesecu prošle godine, da nisi kupio neko smeće od tenka tada ili si instalirao neke add-one ili nešto treće...?
|
Do 11 mjeseca sam igrao samo do tier 7 tenkova, namjerno, samo lagano, nakupio cca 35M kredita i 250k free eksp, elitirao Tigra, IS, Tigar (P), Jagdpanthera, SU-152, T-43 i jos par tier 7 tenkova, WR isao samo gore, ma partije za pozeljeti, MM me bacao u 90% da sam bio pri vrhu, nisam tier 9 vidjao danima u partijama, a onda odlucio pokupovati 8-10 tier 8 tenkova na akciji pa ih lagano poceo dizati, a od tada nebi dnevno presao 40-45% WR nema tih para, kao prvo u 3/4 partija sam u +2 tiera timu s stock tenkom (koliko me prije nije htjelo poslje je krenilo), a glupih desetki za nevjerovati, a tu ja nista s 8 tierom vise manje nemogu napraviti, eto pokusavao sam pola godine, prosli tjedan je bio poseban. U jednoj partiji 6 tier X iz naseg tima 0 dmg napravilo.
Od modova samo onaj za statistiku na kraju partije koji biljezi sto i kako te Jimbo nisan koristim, nista drugo.
Sad sam pauzirao. Jer igra postaje sve samo ne igra. Barem meni.