elem,
parko ja kod tunela i raspremam se kad ono oko mene muško+žensko obučeni k'o Indiana Jones ekipa i mašu sa papirom, pa odoše tamo do one kafane (ona kod parkinga kaj liči k'oda je sada iz srpskog filma izašla, prava drumska) a tamo neki čiča u beloj potkošulji sjedi i snima ih, ali ni A ni B, pa oni stanu kod stepenica pa se vrte sa papirom, pa nazad i prođu opet pored mene pa odu do tramvaja opet prebiru po karti i vidim ja da je došlo mojih 5 minuta i počnem se ja prosipat: helooo,
singlOdinglO...
kad ono Ameri (massatschusets-izlomi bolan prste kolko ss ima...), došli vidjet Lijepu Našu pa se namjerili i na Sljeme, reko hajd sad će Herci pa ćemo vam pokazat stazu...proveli ih oko robinzonove kule i uputili da prate markacije...kad ono Night Oluja opet uleti sa svojih 20 km/h uzbrdo, samo mahno i prođe pored nas i fijuuuu...a mi ono BP tempo

.
Dovukli se gore uz hodanje na mjestima s preponama, lOOgarnica ne dela pa do Puntijarke i na 18-pilana...gas, kočnica, gas kočnica i znate ono dole kad se ide prije skoka u onaj kamenjar gdje se gađa linija da te rollingstonsi ne bace pa prije toga ima jedna nizbrdica brza di se bere brzina pa zavoj polulevo i ideš na ono korjenje blizu drveta koje te baca u zrak (Sale zna) i sad fatam ja brzinu, a kako je sve obraslo ne vidim kakva je podloga i onako u warpu ulećem u onu crnu muljavu zemlju koja me počne miksat i sad kako je zavoj polulevo ja već skližem još levo i sad sledi dio SF tj. paranormalnim rečnikom prepričano to izgleda vako: već sam skoro zalego na levu stranu a bočne ripne na dampfu i queenu pružaju ruke i noge i kako se kotač rola tako se oni ispružaju i izvuku me vanka, da je bilo blizu, bilo je... ali ima i guma posla

.
Na kamenjaru koji dolazi posle Herci sređuje gumu a ja sam već kod njivica pa se lagano vraćam i zajedno opet furamo pa na pilanu, a tamo show: pilana je u eXtra stanju, taHman je gripozna da se mogu čuda izvoditi...ja je dugo tako nisam vozio, ono brzina i sve, a imaš željeni smjer kretanja

.
ah meraka (no efekts used-neznam):
https://www.dropbox.com/sc/vpowh2all...G7E92Xge63q5ta
0 killed today,

God.
EDIT: dali je 'ko za sjutra (utorak) na breg? oko podne pa nadalje, bujrum 'ko mere!