View Single Post
Staro 09.05.2014., 22:01   #38033
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
stanje 57-ice

elem,

dns: Dado, Elvis, Kona bro i ja: lagano oko stracare obavezno i kad ono pre spajanja sa Leustekom, bacili se patuljci na dadin lanac i uzeli mu spojnicu ali samo jednu...frkne on jedan članak dole i hajmo đaci...lagano do gore uz Sunce i komarice (počele su) pa sam konto da bi bilo dobro da sva'ko ima po neku kesicu krvi sa sobom (mislim da u Petrovoj ima one koja nije za upotrebu ili je isteko rok trajanja) pa nek srču do mile volje...znači kao ono mali mjeh za cca 2 dcl pa nek sisa ako je volja) .

Pita Elvis da kaj bi dole, pa reko ti biraj jer smo mi jučer išli bez tebe, a ono srce mi se cepa na 57icu, i tako sam ta 2 broja ponovijo cca 20 puta i nagovorio ga

Naletili smo na 2 mine, obe opasne i sve smo razmaknuli: 1. bila na samom početku, ono kad se skoči u levu stranu a dolaziš odozdo i fiju ja prvi bio i uspeo da bunny prve i taHman letio u još veće i zakočio na vreme, iza Elvis kočio na mrtvo pa smo svim granama uzeli meru, sve smo razmaknuli taHman di nam je linija (bilo dosta) tako da pazite ko ide ovih dana ima baš linija koja je očišćena, znači ne cela širina staze a 2. je bila opasnija (bar meni) tamo u novom delu 57ice skontam na podu drvo i reko to ću preskočiti ali s desne strane se jedno obraslo u lišće spustilo dole i kako sam preskočio dole tako mi je ranac (hrv. ruksak) zapeo za drvo i samo me zanelo...i samo sam viknoooo pazi, a nisam imao snage stati pa sam produžio pravo ali je raja od iza sve to razmaknula. Od crvene zemlje je malko sklizavela, ali taHman da bude zabavno

Na parkingu još malko posla drugaru Dejanu koji se tu našao sa praznom gumom, Dado to eXpress odradio i hajmo kući đaci. Stanje 57-ice je eXtra, nemoram prati bajs posle vožnje a još je svakako dobra opcija 18-pilana.

Kakvo mislite da bu sjutra s obzirom na tu trku i zatvaranje ceste, mislim bukvalno dali će se moći presjecati i na usponu i spustu npr. Leustek gde seče cestu?

0 killed today, God

EDIT: jaooo bolan šta su ti godine: jučer je i Night vozio s nama, ali kako je on ko oluja i uzbrdo i nizbrdo ja ga smetno s uma...sramota. Ali danas se sećam da nije bio
nemoj zamjerit jarane, pazi se 30tih

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 09.05.2014. u 22:22. Razlog: alzeHeimmer
Irvin je offline   Reply With Quote