yo raja,
jučer se sastali: Dado, Herci, Kona bro, nindza zaKrpa i ja. Leustek all-the-way a gore ispred lOOgarnice neki čika jede keksiće i baca bureke kao ovo-ono gdje će te?...reko gore, malo da udahnemo pa onda dole, hajd bujrum s nama sjest (bio je kod jaslica da ima pregled, canyon fullka). Kad ono to Anto iz Tuzle, švajcarac

, došao zube uredit ovdje (1 implantant=6000 kn), pa nas ponudio švajcarskim keksićima (kao rambo naši) ima čova šarafe za implatante pa nemere ništa jače jesti valjda...tako su momci i naučili šta znači Tuzla, tur. tuz = sol, solana.
Sad si izračunajte kakve pile (AM, FR, DH) nosite u ustima, svi vi koji imate zdrave zube

.
taHman se počelo navlačit i prve kapljice padat i mi prema Puntijarki...gas, kočnica, gas, kočnica do Njivica...već su do tada patuljci se okomili na Hercija...još su ga par puta praćakali i to dole u kanalima ali nije se dao, sve popila zaštita. Kod Njivica Dado (vozio na furious fred) veli ja ću na pilanu, a mi kao ono ipak kanali 20 etka...jaooo bosno mojaaaa, i to ja kao navijo...a dole sve je već Sile opiso...nekad neko i neđe mudro reče "mudFest", bacam ja njega, ali oće i on mene da baci...nije vozljivo još neko vreme garant...sedmica dana garant i uz puuuuno vjetra i Suuuunca.
Svi u komadu,

God, blata do ušiju, a ja brzo ćerku na smotru folklora pa dernek posle bio uz pizzu, hotDog i gasirana pića sve do 22h smo zadernečili i došo sam doma, ručo i večero u 22h (nisam hteo deci da pojedem sve) i bukvalno se onesvestio i evo zato tek sada tipkam...sve sam mislio danas natenane kad ono čitam sjutra se očekuje narodno veselje gore, pa kontam onda danas da skočimo odvest.
Dali je 'ko za danas (petak) na breg, popodne iza 13h? fleXible start, Dado ima nekije obaveza, ja nemam...