Pozdrav, jucer sam uzeo ECS Z77A2-H2X deluxe black i i5 3570k. Sve sam spojio sa ostalim stvarima iz siga i imam problem kad spojim gtx660 u PC. Naime, kad nema gtx660 unutra i komp radi na integriranoj grafickoj sve je ok i mogu uc u windowse i bios, a kad stavim gtx660 u pcie slot(probao sam oba) ne mogu nikako uc u bios ili windowse. kad je dvi kabel spojen u integriranu graficku a unutra je i gtx660 ne daje mi nikakvu sliku, a kad dvi ustekam u gtx660 pojavi se ovaj screen (
https://s3.amazonaws.com/pushbullet-...y/IMAG0079.jpg ) i ne mogu se nigdje pomaknut,jednostavno stoji i svakih cca 30sec baci 1 beep te se eventualno komp restarta. probao sam u biosu disableat integriranu graficku kad je samo ona u kompu ali onda naravno pc ponovo restarta bios jer nema druge graficke unutra, a kad je unutra gtx660 onda kao sto sam rekao,ne mogu doc do biosa. procitao sam 2 manuala koja su dosla uz gfx i onaj treci vezan uz virtu ali nista nisam nasao sto bi mi pomoglo.takoder na googleu nema puno informacija jer ta maticna nije zastupljena bas.
mozda netko ima ideju,hvala