|
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Evo đuture par odgovora:
Citiraj:
Autor DaracKc
Pozdrav,evo čitajuči forum već neko vrijeme odlučio sam i ja naručiti kineza,pošto nema novaca za neke skupe mob a zanima me mob sa ekranom 5" nebi manje
Našao sam Cubot S208 za 129.99 dolara i to mi je max pošto još moram računat na pdv. mob mi se čini ok i ima sve šta bi mi bilo dovoljno a i dizajn mi je lijep,
Dali netko ima navedeni mob ili je naručio?
Vaše mišljenje dali je ok mob
Pozz
|
Zašto ne kupiš nešto što i kinezi kupuju i što prolazi pristojnu kontrolu kvalitete, proizvod koji je testiran tako da može dobiti mrežnu licencu kineskog ministarstva telekomunikacija i što u poznatim trgovina košta tek 10 - 20 dolara više nego u Kini?
Npr. za par dolara više, četiri sasvim pristojna nova uređaja:
Huawei G610s 141USD
Lenovo A850i 138USD
ZTE Q705U 130USD
Chili Pepper 137USD
Citiraj:
Autor fora
@dakok
Hoće li tebi već jednom stići Coolpad F1? Trebao bih tri naručiti ali bih prvo čuo tvoje iskustvo s njim.
@svi
Ima li negdje u "najavi" kakvo sniženje Coolpada F1?
|
Doma je do kraja tjedna, nadam se 
Od sniženja ništa jer je cijena u Kini išla malo gore. Najjeftiniji je na DealsPrime i u jednog solidnog trgovca na Aliexpressu
Citiraj:
Autor partwish
Kada gledam što tamo sve piše, čini se kako Coolpad misli postati ozbiljan igrač.
|
Coolpad je već ozbiljan igrač, treće ime u Kini, nakon Lenova i Huaweija.
Nije do sada bio u ozbiljnoj ponudi u poznatim trgovinama zbog nešto većih cijena i malo kompatibilnih modela (WCDMA).
Citiraj:
Autor GoodLooker
Taj F1 mi je prilično ružan, ali ne bi imao ništa protiv ovog Coolpada.
A čini se da već imaju i spreman unaprijeđeni F1.
|
I tata bi, sine 
Coolpad Big God je prilično omiljen u Kini. Kaže tamo 3.9cm minimalna daljina za makro snimke. F1 ima istu kameru pa ćemo vidjet za par dana kako izgleda makro s 4cm 
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 07.05.2014. u 23:55.
|