View Single Post
Staro 06.05.2014., 19:13   #7264
kasandro
Premium
Moj komp

kasandro's Avatar

Datum registracije: May 2008
hvala za savjet s patchem... uglavnom , neću više niti pokušavati - GPS na MOJEM iNew V3 je neupotrebljiv - kad je lijepo vrijeme i poklopi se povoljan horoskop nađe 13-14 satelita, 5-6 ih je kao u upotrebi, ali od navigacije ništa. Ili se gubi i baca me po karti bezveze ili napiše da nema GPS signala. Case closed !

U tom svjetlu ipak još moram dodati na temu da ja jesam "glasan" i "negativan" prema kineskim mobitelima jer imam apsolutno pravo biti, s obzirom kakvo sam smeće dobio za svoje novce. Ne govorim o jednoj stvari nego:
- GPS neupotrebljiv
- ne valja modul punjenja
- baterija ne izdrži ni dan na standbyu a kamoli u bilokakvoj upotrebi
- feature s resetiranjem i kretanjem vremena i datuma od 0:00 koji ne kužim
- grijanje negdje gore desno oko kamere - zgodno po zimi za ugrijati ruke
- odljepio se, vjerojatno zbog tog pregrijavanja (ako ovo nije tragično i smiješno onda ne znam što jest)
- tvornica negira da uopće postoje dvije vrste istog mobitela koje su međusobno nekompatibilne i moja verzija uopće nije podržana (nije podržana nijedna zapravo, ali dobro...)
- više mi se ne da nabrajati, ali imate sliku...

Samo još jedno dodatno upozorenje glede kupovine kod kineskih shopova i zaštite od strane PayPala - to ne postoji.
Podigao sam dispute kad mi nisu htjeli odgovoriti na mail s upitom kako da vratim aparat na servis ili eventualnu zamjenu. Rok za rješavanje disputea je bio 3.5. PayPal mi nije odgovorio ništa. Odjebali su me svi ko pijanac cedevitu.