View Single Post
Staro 05.05.2014., 22:32   #37995
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Irvin Pregled postova

Niku je verujem poznato, da ima tamo jedno lepo brdo i zove se Banj Brdo (uređuju staze MTB), a imam i drugara koji je vice-prvak BiH u bajkanju i može nas provesti, a onda vas ja vodim na kahVu i to ovde
Odavno sam snimio okolna brda, i pripremio vec cetiri voznje, tri turisticke i jednu avanturisticku.
Cijela B. Luka je okruzena brdima, tako da se ima gdje voziti, ali meni najzanimljivija destinacija je 25km dalje, planina Čemernica 1338m (za trecinu visa od Sljemena).

Planiram krenuti bas Banjaluckom transverzalom (via Banj brdo), za upoznavanje i zagrijavanje, u svakom slucaju ovdje ima gomila staza koje cu naravno izvoziti.

Kad jos malo zatopli i produze se dani, akciju selim na Cemernicu - tu se ima sto raditi i vise godina

Turisticka voznja bi recimo bila uz rijeku pa do slapova Krupe (1), i (2) do izvora Krupe, sveukupno je to cca 85km, zato ce ici u dvije voznje.

Jednom tjedno sam sluzbeno u Banja Luci, i plan mi je taj dan ganjati Jekylla po BiH, vremena da odvalim voznju kakva mi se sprdne imam, posao zbog kojeg tamo idem sam poslozio i uhodao tako da klapa k'o Singerica
Nik je offline   Reply With Quote